Vorig jaar vroegen we om foto’s en filmpjes van jullie bodemdieren-zoektocht te delen. Ook dit jaar organiseren we weer een bodemdierenprijsvraag: wat is jouw favoriete bodemdier?

Je kunt erover schrijven, tekenen, knutselen, filmen...noem maar op. Maar één ding is zeker: we vragen je om je creativiteit te gebruiken bij het uitleggen waarom! Je maakt dan kans op iets moois met jouw favoriet erop, of één van onze andere prijzenpakketten. Inzenden kan tot en met 7 november!

Bestanden moeten kleiner zijn dan 16 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx avi mov mp3.
We hebben nog wat informatie over jou nodig:
Als je wint, wil je natuurlijk de prijs zonder vertraging opgestuurd krijgen. Ook willen we weten of we jouw inzending mogen gebruiken op de site en op social media. Geen zorgen, zodra de prijzen zijn verstuurd verwijderen we jouw adres!
In dit formulier geef je persoonsgegevens door om mee te doen aan de prijsvraag. Wij gebruiken jouw e-mail adres om je als dat nodig is te e-mailen over jouw ingevulde resultaten, en om je voor volgende edities weer uit te nodigen. We bewaren jouw adres zo lang als dat nodig is om de prijzen van 2018 aan de winnaars te verzenden. Daarna verwijderen we jouw adresgegevens. Voor de bodemdierendagen is het privacystatement van het NIOO-KNAW van toepassing. Wil je geen e-mails ontvangen of heb je verder nog vragen, stuur ons even een berichtje.